Kineziološki fakultet

Kao vodeća visokoškolska institucija u području kineziologije u regiji, Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu želi postati integriran i konkurentan u europskom visokoobrazovnom i istraživačkom prostoru te želi stvarati nove i unapređivati postojeće sustave transfera znanja u sva područja primijenjene kineziologije. Kineziološki fakultet ustupio je sve sportske objekte koje ima u vlasništvu na korištenje za potrebe održavanja sportskih natjecanja.

www.kif.unizg.hr

Fakultet elektrotehnike i računarstva

Kao vodeća hrvatska visokoškolska i istraživačka ustanova u području elektrotehnike, računarstva i informacijsko-komunikacijske tehnologije FER želi biti integriran i konkurentan u europskome visokoobrazovnom i istraživačkom prostoru te želi stvarati nove oblike prijenosa znanja u gospodarstvo i pokretati gospodarsku i društvenu aktivnost Hrvatske. Fakultet elektrotehnike i računarstva ustupio je dvoranu Martinovka na korištenje za održavanje sportskih natjecanja.

www.fer.unizg.hr

Ekonomski fakultet

Vizija Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (EFZG-a) jest postati nacionalna elitna visokoobrazovna ustanova prepoznatljivog imidža tržišno-orijentirane i društveno odgovorne organizacije koja pruža vrhunsko obrazovanje i vrhunska istraživanja. Ekonomski fakultet je ustupio sportsku dvoranu u sklopu fakulteta na korištenje za održavanje sportskih natjecanja.

www.efzg.unizg.hr